top of page

Subvencions al comerç, els serveis, l’artesania i la moda de CCAM

El Consell General del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, posa a la teva disposició una sèrie d’ajudes per tal d’impulsar la dinamització del comerç, els serveis, l’artesania i la moda, tant en la vessant col·lectiva de les associacions i sectors agrupats de comerciants,serveis, l’artesania i moda i la consolidació de l’associacionisme, com per facilitar a les empreses catalanes la seva participació en els esdeveniments firals a nivell nacional com internacional. També pretén, amb aquesta acció, incentivar la continuïtat de les petites empreses del sector, amb l’objectiu de mantenir el mapa comercial i consolidar-lo. Igualment s’aposta per les petites empreses del sector que s’inicien dins el mon de l’eCommerce.

Per tal d’assolir tot l’esmentat anteriorment, s’han aprovat els programes per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda catalana. Les línies són les següents:

  • Participació en fires, salons i passarel·les d’àmbit professional, multisectorial o monogràfiques.

  • Foment del comerç de proximitat associat.

  • Dinamització d’una zona d’alta concentració comercial.

  • Per a actuacions innovadores liderades per les associacions del comerç, els serveis, l’artesania i la moda.

  • Foment sectorial.

  • Centrals de compres.

  • Per a la transmissió d'empreses de comerç, serveis, artesania i moda en funcionament.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el dia 20 de juny de 2014, a excepció del Programa 7 (Per a la transmissió d’empreses de comerç, serveis, artesania i moda en funcionament), que es podran presentar fins a l’exhauriment del pressupost, amb el límit màxim del 31 de desembre de 2014.

Consulta aquí tota la informació i participa-hi.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page