top of page

Biz Barcelona, speed up your business

Des de MODA22 i, com l’únic accelerador de moda de tota Barcelona, avui volem compartir amb vosaltres un esdeveniment important que tindrà lloc els propers 4 i 5 de juny: Biz Barcelona, l’espai on trobaràs solucions i oportunitats per fer créixer el teu negoci o llençar el teu projecte de la manera més ràpida.

Ubicat a la Fira de Barcelona i essent aquesta la seva 4ª edició, Biz Barcelona es dirigeix a diferents sectors com són el màrqueting, l’Internet, el finançament, l’assessorament legal i laboral o els mitjans de comunicació, entre molts d’altres.

L’espai, dividit en diferents àrees, t’ajudarà a trobar solucions i a ampliar la teva xarxa de contactes, a més d’oferir-te els anomenats ‘BizMeetings’ on, amb les entitats que formen la bizcommunity, adquiriràs les eines que et permetran desenvolupar més ràpidament el teu negoci.

No et perdis l’esdeveniment més gran per a PIMES i emprenedors de Barcelona! Biz Barcelona els propers 4 i 5 de juny a Fira Barcelona.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page