top of page

Entrevista Klokut - Coworkers de MODA22

Eric va crear la seva primera empresa fa dotze anys i ja no ha pogut parar. No li agrada treballar per altres, li agrada porbar coses que li agradin i el motivin.

És un dels tres socis de Klokut, una nova marca de rellotges amb diferents dissenys amb botiga online.

Es tracta d'un emprenedor amb quatre empreses, una d'elles és un projecte de consum col·laboratiu que va començar a Miami amb l'Àlvaro, l'altre soci de Klokut. Amb l'altra sòcia, Sara Villegas, porta una agència de comunicació, Be Marca. I ara comença un projecte nou, una nova start-up, que es troba a punt de llançament.


Eric va arribar a Moda22 vaig arribar fa unes poques setmanes perquè va crear una marca de rellotges, Klokut Watches, encara que no te experiència en l'àmbit de la moda o els complements, com els rellotges. Però es tracta d'un sector molt interessant per a ell, i amb altres socis van aconseguir un inversor per arrencar la marca el 15 de Desembre.


Estaven buscant oficina i si divendres van conèixer MODA22, el dilluns ja venia preparat per instal·lar-se, perquè encaixava perfectament i tenien bona experència d'haver estat abans a un altre coworking. Tot molt improvisat, però encaixant perfectament, com la marca de rellotges.


Eric ens explica que just van començar amb un mercat molt saturat, al desembre, amb la campanya de Nadal. Tot i així, el desembre van tenir molts bons resultats. La inversió més forta que han fet ha estat la pàgina web, ja que només tenen venta a la botiga online. Ara mateix la marca no busca un públic específic, el seu mercat és molt ampli i treballen molt la comunicació amb influencers.A MODA22 han trobat molt suport i la col·laboració d'altres coworkers. Per exemple, en Ryan de NOMAD els va posar en contacte amb un dels seus socis i els va ajudar amb l'assessorament. Estan molt contents ja que els contactes que han fet dins de l'espai en aquest poc temps han funcionat totes molt bé.El seu consell és que si treballes a un lloc on no et trobes a gust, que emprengui en allò que li faci feliç, buscant finançament, que vagin a rondes de finançament i que treballin molt.Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page