top of page

‘Rising Stars’, la plataforma per a joves empenedors de Pedralbes Centre

‘Rising Stars’ és l’iniciativa creada per Barcelona Activa i Pedralbes Centre que ofereix a joves emprenedors artesans i creatius la possibilitat d’exposar i comercialitzar els seus dissenys. L’objectiu principal del projecte és donar suport als joves professionals creatius per tal que possin en marxa i consolidin les seves idees de negoci.

En un espai ubicat al Centre Comercial i en format Pop Up, podran disposar del recolzament de Pedralbes Centre, qui compta amb 25 anys d’experiència, i visibilitat i clientela durant tot un mes. Els 11 projectes seleccionats per a la primera fase de ‘Rising Stars’ que ja han pogut gaudir d’aquest espai, han estat: Vales1valer, Esther Voltà, Lötiekids, Julie & Jane, Ulalatela, Canti, Lisa Coca, Hovoart, Progono, Simon Mart i Littlelia. Tots ells són dissenyadors de roba, complements, joieria i escultura. Durant els propers mesos s’obrirà el període d'inscripció a la segona fase (de maig a novembre de 2014). Estigueu molt atents, seguirem informant!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page